مشاوره حقوقی رایگان - حق پرداخت سنوات و بیمه سرایدار

با سلام
سرایداری بابت عدم پرداخت حق بیمه و سنوات از مالکین مجتمع 60 واحدی شکایتی در اداره کار مطرح نمودند،با توجه به اینکه پرداخت شارز ماهانه توسط ساکنین مرتب پرداخت شده ،آیا در خصوص شکایت ایشون مدیریت ساختمان باید پاسخگو باشند یا ساکنین؟
و یک سوال دیگر که اگر مالکی واحد را بتازگی خریداری نموده و اصلا در مدتی که سرایدار مشغول بکار بوده اگر پرداخت حق بیمه و سنوات بعده مالک باشد چطور میشود؟

پاسخ ها :

سنوات سرایداری بیمه سرایداری بیمه سنوات سرایداری