مشاوره حقوقی رایگان - فیلم برداری

در دعوای من و همسرم تو خونه همسرم یک سره از من فیلم میگرفت عصبانیم میکرد منم حرف میزدم هرچی ک ب نفع خودش بود فیلم میگرفت البته حجاب هم نداشتم میتونه تو دادگاه به نفع خودش علیه من استفاده کنه ؟ وقتی کتکم زد بعدش گفتم وقتی ازت دیه گرفتم ماشینتو توقیف کردم اونم میگفت پس تیز شدی برا ماشین من ؟ ایا میتونه تو دادگاه دعوا ما که برا کتک کاریه استفاده کنه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله طرف مقابل میتولند از فیلم
به عنوان اماره استفاده نماید ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید و