مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت بانکی

سلام من 6 ماه پیش کارت ملی و دوتا از کارتای عابرمو در اختیار یه آقایی قرار دادم الان 3 تا کارتامو مسدود کرده الان باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از بانک مربوطه اقدام کنید ومسدودی کارت شما به علت جرائم بوده است یا بازی های شرط بندی در سایت های مختلف قمار و یا کلاهبرداری و فیشینگ صورت گرفته است قابلیت رفع مسدودی وجود دارد

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
به شعبه صادرکننده کارت بانکی مراجعه و گزارش مسدودی کارت خود را دریافت کنید تا از دلیل مسدودی مطلع شوید و اگر ازطریق مرجع قضایی مسدود شده حتما باید ثنا ثبت نام کنید تا ابلاغ های قضایی برایتان پیامک شود و بعد از مرجع مسدود کننده پیگیری بفرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق مرجع مسدود کننده اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده می توانید موضوع را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع توقیف کننده پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مسولیت کلاهبرداری انجام شده ظاهرا برعهده شماست
از ایشان شکایت نمایید