مشاوره حقوقی رایگان - فریب در معامله خودرو

باسلام وخسته نباشید بنده سه ماه قبل پراید مدل 90 از نمایشگاه بصورت اقساط خریدم به اسم دور رنگ ولی قولنامه به من ندادن زمانی که قسط ماشین پرداخت کردم ماشین برای نیاز مالی گذاشتم واسه فروش خریدار ماشین برد کارشناسی فهمیدن اتاق از ستون به بالا تعویضه قیمت ماشین 150 میلیون بود که با این اتفاق به بنده 77 میلیون پول دادن و یه وکالت تعویض پلاک هم گرفتن الان راهی هست که ادعای خسارت کنم حدودا 100 میلیون ضرر کردم در عرض 2 ماه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو مشخص گردد

و بعد اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید

و بعد دادخواست مطالبه خسارت ارش ناشی از ما به التفاوت عیب خودرو طبق نظر کارشناس رسمی مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید بابت تفاوت قیمت دادخواست دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اول اظهارنامه بعد دادخواست مطالبه خسارت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانستید معامله را فسخ کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید در این خصوص اقدام به طرح دعوی نمایید
لیکن بدوا نیاز است درخواست تامین دلیل تنظیم کنید تا خودرو کارشناسی شود و سپس دادخواست مطالبه خسارت تنظیم فرمائید