مشاوره حقوقی رایگان - شیشه خودرو

سلام من ماشینم پارس هستش گذاشتم پارکینگ عمومی بعد چند روز رفتم دیدم که شیشه عقب شکسته خورد شده صاحب پارکینگ دوربینو بهم نشون نمیده ک ببینم چیشده خسارت شیشه‌رم پرداخت نمیکنه
اینجا من میتونم از راه قانونی کاری کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ صاحب پارکینگ به نوعی مسئولیت حفاظت از خودروهای پارک شده در پارکینگ را دارد . به همین مسئولیت بر عهده صاحب پارکینگ است و اگر در این خصوص همکاری نکرد باید از راه قانونی اقدام کنید . توصیه می شود ابتدا از طریق اظهارنامه به وی هشدار قضایی دهید که در صورت عدم همکاری، از شما شکایت خواهد شد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما ولی ماشین را در نیار اول زنگ بزنید به پلیس 110 همزمان زنگ بزن چند از اطراف بیان ببیند که در اینجا شکسته شده اسشتهادیه تهیه کنید بعد دادخواست الزام به تعمیر بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با 110 تماس بگیرید و موضوع را صورتجلسه کنید و سپس شکایت خود را پیگیری کنید.