مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه پارکینگ

با سلام ماشین من به علت خلافی توقیف شده بود و بعد از 18روز که رفتم ماشین از پارکینگ تحویل بگیرم دیدم شیشه جلو شکسته است و متصدی پارکینگ زیر بار نمیره و میگه برو شکایت کن درصورتی که طبق صورتجلسه روز اول شیشه سالم بوده است حالا من باید چکار کنم لطف کنید راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شکایت از پارکینگ به دلیل تخریب شیشه خودرو تخریب شیشه خودرو در پارکینگ توقیف خودرو در پارکینگ خودرو در پارکینگ خودرو پارکینگ