مشاوره حقوقی رایگان - مستحق للغیر شدن ملک

سلام سال 97ملکی از اقای الف خریداری کردم،و سال 99 فروختم به آقای ب فروختم ، سال 1400 مشخص شد آقای الف ملک را سال 95 به شخص دیگری فروخته و توسط حکم دادگاه واحد تخلیه گردید ،آقای ب از اینجانب بابت مستحق الغیر بودن شاکی شد و حکم با توجه به توافق من و ایشون بابت مستحق الغیر بودن صادر گردید (عین قولنامه) در حال حاضر از شخص الف باید شکایت کنم ، آیا میتونم به قیمت روز، رای وحدت رویه مطالبه خسارت کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن طبق رأی وحدت رویه دیوان عالی کشور بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام طبق رای وحدت رویه قیمت روز ثمن پرداخت می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله طبق ماده 391 قانون مدنی و ماده 522 قانون آیین دادرسی مدنی و رای وحدت رویه ،
شما باید دادخواست اعلام بطلان معامله و مطالبه ثمن معامله طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس رسمی و مطالبه غرامات ناشی از کاهش ارزش ثمن معامله به علت مستحق الغیر در آمدن مبیع را اقامه نمایید
و با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق حقوقی دفاع نمایید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما به نرخ کارشناسی باید پول شما را پس بدهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم مسائل ملکی به گونه ای نیست که با با سوال و جواب کوتاه و ساده شما را به راه حل برساند چرا که ابعاد این گونه مسائل حقوقی گسترده است کمااینکه اشتباه در طرح عنوان خواسته یا دفاعیات پرونده که نیاز به ارائه است خسارات جبران ناپذیری به همراه داشته باشد . در هر صورت باید بررسی دقیق و سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده شود طرح دعوی و چگونی شرح آن از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر به درستی دادخواست مطرح نشود شک نکنید که در اولین جلسه رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست داده شود که این مورد جزو ریزه کاری های کار ماست . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه قضایی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب تری تهیه گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ در صورت شکایت و محکوم شدن شخص الف ، موظف است که به قیمت روز به انضمام خسارات مالی و غیرمالی که بر شما وارد شده است را پرداخت نماید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اعلام بطلان معامله و دریافت ثمن به نرخ روز را به صورت تخصصی تنظیم نمایید
در صورت تمایل به همکاری یا تنظیم اوراق از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید