مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قراردادی که فروشنده فکر میکرده مال خود است، خریدار از مشاع بودن بین وراث آگاه بود.

بادرود وعرض خسته نباشید، باستحضار می‌رساند پدرم درسال٩٣فوت کردند، در زمان حیات قطعه زمینی را بمن بابت جزئی از دیونم داد، وبعد از آنهم قطعه ای دیگر چسبیده به آن را بدون قرعه، وهمچنین 12قطعه به تعداد کل بچه ها یک قطعه داد.که البته مال همگی شفاهی بود وقرار شد اسناد مشاعی رامن به نیابت از اوبدهم، که شهود هستند، درست یکسال پیش من قطعه اول را فروخته به کسی فروختم که احتمال میدادکه وراث شکایت کنند، فروختم، ودست نوشته دارد که در صورت شکایت وراث، همراه فروشنده در محاکم قضایی، با هم دفاع کنیم، که وراث از مادو نفر شکایت کیفری کردند، 4مرتبه قرار برائت صادر شد، ودر اعتراض به قرار ها، دادگاه تجدید نظر ابتدا حکم رسیدگی ماهوی راداد ودوباره در جلسه حضوری، من(فروشنده) را برای ارائه سند بیع یا آوردن شهودو استماع شهادت آنها را صادر کرد،آیا دستخط های مرحوم پدرم در نامه اش که بادست خط خود نوشته که پول از من دریافت کرده وقدر دانی هم کرده است، ودیگر اینکه چطور می‌شود قرار گرفته قرار داد فروش را که خریدار میدانسته احتمال شکایت وراث است را، فسخ کرد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج اسفناکی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است. امکان فسخ نیز زمانی به وجود می‌آید که ادله ارائه شده سندیت داشته باشد در غیر این صورت فسخ یا ابطال برخلاف اصل لزوم و صحت قراردادهاست