مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شاکی

سلام همسايه من از من شكايت كرده بابت تصرف انباري در صورتي كه قاضي دوسال پيش بابت همين شكايت به ما راي داد و پرونده رو بست ولي من ميخام بدونم ايا ميتونم از شاكي شكايت كنم بخاطر اينكه وقت منو براي پرونده اي كه بسته شده داره ميگيره؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است این کار را انجام ندهید چون نتیجه مطلوبی ندارد و صرفا مجددا وقت و هزینه و انرژی شما را می‌گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا در ‌ جلسه دادرسی دفاع نمایید تا قاصی دعوای دوم را رد نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این مورد اعتبار امر مختومه را دارد اگر این پرونده در شورا یا دادگاه مطرح است حتما به این نکته استناد کنید که پرونده امر مختومه است و قبلا در این مورد اظهارنظر شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان مطالبه خسارت وجود دارد
در جلسه اول دادرسی به وکیل خویش بگویید ایراد تامین دعوای واهی را مطرح نماید