مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح به علت بدهی پدر

سلام، بنده پدرم بدهکار هست و چکهای برگشتی دارن و طلبکارا از ایشون حکم جلب گرفتن و همیشه پیگیرشن…
یک روز یکی از طلبکارا به همراه برادرش میان و پدرمو مجبور میکنن که برن سند خونه مادرمو برداره بیاره و برن بنگاه سندو بده بهشون به جای طلبشون…در این بین پدرم به من زنگ زد که خودتو برسون که اینا دارن منو زور می کنند
وقتی من رسیدم و شروع به صحبت با طلبکارا کردم، پدرم از فرصت استفاده کرد و سوار ماشین شد و فرار کرد…
اونها شاکی شدن و حتی منو کتک زدن و من دستم زخمی شد، اما چون دلم براشون سوخت که پولشون از بین رفته و حق دارن شاکی باشن، شکایتی نکردم!
اما متاسفانه اونها رفتن شکایت کردن و من بعد از 10 ماه متوجه شدم
چون پدرم انقدر کارای بد کرده و به زندگی من آسیب زده، ترسیده بگه که برای من ابلاغ اومده و بیخبر بودم و پیگیر نشدم!
طی این ده ماه قاضی چند بار وقتی بررسی رو تجدید کرده و اخرین وضعیت اینه که پرونده رو بدون ذکر علت به شعبه دیگه ای انتقال دادن…
خواستم بدونم من چکاری کنم بهتره؟ دقیقا برای پیگیری چجوری شروع کنم؟ نمیدونم چی در پیش دارم و این تاخیر پیش اومده برام چه تبعاتی داره، تمکن مالی برای گرفتن وکیل ندارم، لطفا بهترین راه رو برای مراجعه و پیگیری پرونده ام که به ضررم تموم نشه و قرار منع تعقیب بگیرم رو بهم بگید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.