مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تاخیر تادیه حقوق

سلام وخسته نباشید
سال 95تا96برای شرکت خصوصی درپالایشگاه نفت بندرعباس کارکردم وحقوق،دستمزد،عیدی وسنوات از شرکت دریافت نکردم بارهاحضوری جهت دریافت حق وحقوق مراجعه کردم نتیجه نگرفتم تا تاریخ1398/06/25اظهارنامه ازطریق دفترخدمات قضایی ارسال کردم که بازهم نتیجه نگرفتم سال99ازطریق اداره کارشکایت کردم طی دادخواستهای مکرر که به هرطریقی اعلام مینمودند دادخواست به دست کارفرمانرسیده یک ماه پیش موفق شدم حکم بگیرم به مبلغ26000000که هنوزموفق به دریافت حقوق نشده ام درصورت دریافت حقوق میتوانم طرح دعوای حقوقی از دادگاه جهت تاخیرتادیه نمایم؟باتشکر ازشما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر رای قطعیت یافته است
تقاضای صدور اجراییه نمایید
به صرف آنچه در سوال آمده امکان‌ طرح دعوا در دادگستری که نمیباشد