مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی کردن

سلام با کسی رابطه داشتم هر دومتاهلیم و اون با فیلم منو تهدید میکنه و ازم اخاذی میکنه خیلی زیاد طلا پول همه چیز و تهدید میکنه چیکار کنم خسته شدم زندگی برام سخته

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بابت تهدید ها و اخاذی میتونید به به دادگاه شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به جرم اخاذی شکایت کنید. بهتر است بصورت آرام آرام نیز به همسر خود موضوع را بیان کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید به جرم اخاذی و وتهدید به انتشار فیلم خصوصی ازاو شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت تهدید می توانید با عنوان تهدید و اخاذی شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا ازش شکایت اخاذی و تهدید به انتشار فیلم خصوصی بکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به پرونده های مشابهی که اینجانب در این خصوص داشتم پیشنهاد می کنم از طریق مشاوره تلفنی تماس بگیرید مستحضر باشید این موضوع می‌تواند همیشه برای شما وجود داشته باشد از میبایست اقدامی قاطع قانونی نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شکایت کیفری کنید از ایشان در غیر این صورت تا ابد باید به ایشان باج دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزئیات موضوع است
و امکان اقامه دعوا وجود دارد ولی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید تحت عنوان تهدید به افشای اسرار خصوصی دیگران...
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه ای تحت عنوان اخاذی ، تهدید به انتشار فیلم خصوصی از ایشان شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان اخاذی و انتشار عکسهای خصوصی شکایت کنید