ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید حتی المقدور قبل از اقدام قضایی کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
بلی اعلام مفقودی کنید و به دادسرا شکایت کنید حتما این کار را بکنید به نفعتان است
دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید تا به منزل مشترک برگردد در غیر اینصورت ناشزه مخسوب و نفقه ای به ایشان تعلق نخواهدگرفت .
سلام نه
با سلام اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به تمکين
باسلام بدوا اظهارنامه ای در خصوص تمکین و مراجعت همسرتان به منزل مشترک به ایشان ارسال و سپس با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه ای در خصوص عدم حضور همسر در زندگی مشترک تنظیم و دادخواست الزام به تمکین ثبت نمایید ، در خصوص حقوق مالی همسرتان ملزم به پرداخت هستید و نهایتا می توانید درخواست اعسار نمایید
ربطی ندارد
خیررر
سلام ، حساب شما به احتمال زیاد در اجرای ثبت بابت مهریه مسدود شده است . شما بابت اینکه از منزل خارج شده است دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید تا به منزل مشترک برگردد در غیر اینصورت ناشزه مخسوب و نفقه ای به ایشان تعلق نخواهدگرفت .
سلام شما ابتدا اظهارنامه برای زوجه ارسال نمایید و بعد دادخواست الزام به تمکین را مطرح نمایید
سلام بله
بستن حساب های شما قانونی بوده است اینکه شما دسترسی به وی ندارید غیر قانونی نیست و در بدترین حالت ممکن نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد اصلا این مورد در صلاحیت نیروی انتظامی نیست که وارد شود جرم مشهودی اتفاق نیافتاده است
با سلام اگر حساب های شما را مسدود کرده باشد از طریق مطالبه مهریه حسابهای شما را مسدود کرده است و اگر به منزل پدرش رفته باشد شما نمی توانید با 110 تماس بگیرید و به زور به منزل بیارید. شما صرفا می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه و جهت بازگشت به منزل مشترک اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که توجه نکرد دادخواست الزام به تمکین بدهید. اگر حکم الزام به تمکین را بگیرید به زوجه نفقه تعلق نمی گیرد و از طرفی به جهت ناشزه بودن زوجه به راحتی نمی تواند طلاق بگیرد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.