مشاوره حقوقی رایگان - ناسازگاری همسر

سلام من یه خانم 22ساله هستم شوهرم بهم بی توجهی میکنه تهمت میزنه انگار من اصلا براش مهم نیستم گفت بچه بیاریم درست میشه یه دختر 1ساله دارم دیگه تحمل ندارم لطفا باهام تماس بگیرید فکر خود کشی ام راهی برام نذاشتن روستا زندگی میکنم خانوادم با طلاق موافق نیستن به زور منو به این آقا دادن حالا که من راضی شدم ازم ایراد میگیره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و اگر دلیل کافی برای طلاق دارید می توانید طلاق بگیرید.
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.