مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو مقصر تصادف

سلام‌.
سال گذشته ماشینی از پشت با شدت زیاد به خودروی بنده برخورد کرد که مقصر بود و هزینه تقریبا نزدیک صدمیلیون تومان میشد به نظر کارشناس که سی میلیون تومان را بیمه داد ولی مابقی را طرف نداد که بنده شکایت کردم و طرف محکوم شد حالا از اجرای احکام به بنده نامه ای دادن با این متن . احتراما با بررسی سوابق چناچه خودروی مذکور بنام محکوم علیه باشد را در قبال محکوم به و هزینه های اجرائی توقیف شود . میخواستم بدانم آیا میتوانم با این دستور ماشین متهم را توقیف کنم و به پارکینگ ببرم یا نه فقط می‌توان جلوی نقل و انتقال و شماره گذاری خودرو رو بگیرم . از وکلای محترم درخواست دارم بنده چه اقدامی انجام دهم تا زودتر نتیجه بگیرم. آیا میتوانم برای خود شخص با این محکومیت جلب بگیرم. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در اجرای احکام ، درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی محکوم علیه را مطرح نمایید