مشاوره حقوقی رایگان - پنجره رو به حیاط همسایه

سلام و عرض ادب
قطعه زمینی که از طرف کناری(سمت راست) حیاط خانه ما با ما همسایه است اقدام به ساخت خانه با حیاط خلوت با عرض 2 متر از سمت حیاط خانه ما کرده و از طبقه اول یک متر هم مجددا از طرف حیاط خودشان جلو آمده و خانه ما به گونه ای در معرض دید است که انگار حیاط ما برای خانه ی آنها است(فاصله ی دیوار حیاط ما تا دیوار تراس همسایه فقط یک متر)
ضمنا خانه ما دو طبقه و حدودا با قدمت 30 سال و خانه همسایه هنوز در حال ساخت است و هر دو خانه بدون مراحل شهرداری و به صورت غیر رسمی و حتی بدون نقشه مهندسی می باشند.
لطفا راهنمایی بفرمایید که بنده چه کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت مزاحمت به دادگاه عمومی شکایت کنید