مشاوره حقوقی رایگان - فوت وکیل

با سلام بنده یک سال قبل وکیل گرفته بودم و طبق قرارداد نصف حق الوکاله را داده بودم و نصف دیگه بعد از اتمام پرونده که به نفع من بنده باید پرداخت می کردم ولی متاسفانه وکیل بنده فوت شدن و الان می خوام بدونم که ایا مبلغ پرداختی را می توانم پس بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

پس گرفتن حق الوکاله در صورت فوت وکیل پس گرفتن حق الوکاله از وراث وکیل متوفی پس گرفتن حق الوکاله فوت وکیل حق الوکاله وکیل