مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه واریز کردم تایمی فیکس نشده

سلام، من شهریور ماه برای ثبت نام کلاس میکروبلیدینگ 500 بیعانه واریز کردم و بهشون گفتم مهر ماه میام تهران اما چون رفتنم مشخص نبود تایم دقیقی باهم هماهنگ نشدیم و بهم گفتن ده روز تا یک هفته قبل رفتنم باهاشون هماهنگ بشم که تایم فیکس بشه واسم اما مهر تهران شلوغ شد و منم رفتنم کنسل شد بهشون گفتم هروقت که اوکی بودم یک هفته ده روز قبلش بهشون خبر میدم الان 6 ماه گذشته منم رفتنم کنسل شده و چون تایمی واسم فیکس نشده میتونم بیعانه رو پس بگیرم؟ ایشون میگن فقط نصف بیعانه برگشت داده میشه . من بیعانه رو فقط برای این واریز کردم که گفتن مهلت تخفیف تموم میشه و فقط یک روز مهلت بود .
ایشون الان میگن ثبت نام ظرفیتش محدود بوده چون من ثبت نام کردم کسی دیگه‌ای و قبول نکردن به نظرتون این دلیل میشه که بیعانه من رو برگشت ندن . اون موقع که گفتن روز اخر تخفیف هست نگفتن ظرفیت داره .
و اگر میتونم بیعانه رو پس بگیرم بکجا باید شکایت کنم چون فکر کنم مدرک فنی حرفه‌ای ندارن .

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موارد مذبور بستگی به توافق فی مابین شما و ایشان دارد ،
لیکن می توانید بدوا برای ایشان اظهارنامه ای ارسال نموده و در صورت عدم عودت مبلغ مذبور دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید