مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه آرایشگاه

سلام من 26 تیر ماه بابت هزینه ارایشگاه 500 هزار تومان بیعانه پرداخت کردم که وقت 7 مرداد برام رزرو بشه. الان به دلایل شخصی نمیتونم برم ارایشگاه و بهشون اطلاع دادم. گفتند بیعانه پس نمیدن و پول تو سیستم می مونه و منم تمایلی ندارم از خدماتشون استفاده کنم حتی در اینده ولی قبول نمیکنند. و رسیدی بابت بیعانه دریافت نکردم و صرفا در واتساپ گفته شده وقت دارم.
آیا میتونم این مبلغ پس بگیرم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت داشتن قرارداد و وجوه وجه التزام بابت فسخ قرارداد امکان مطالبه وجه وجود ندارد به هر حال پاسخ دقیق به این سوال نیازمند بررسی مدارک است