مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه از ارایشگاه

من چندین ماه پیش بابت کار تتوی ابرو به ارایشگاهی 200 تومان بیعانه پرداخت کردم و ایشون قبل از موعد خودشون نوبت رو کنسل کردن و گفتن سفر خارجی دارن و بنده هم یک ماه منتظر بودم و چون نیامدن من به آرایشگاه دیگه ای مراجعه کردم و حالا بعد از چندین ماه بیعانه من رو پس نمیده

پاسخ ها :

پس گرفتن بیعانه از آرایشگاه پس ندادن بیعانه توسط آرایشگاه بیعانه