مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه از آرایشگر در دوران کرونا

سلام. من خرداد 99 عروسیم بود و مبلغ 500 تومن به آرایشگر بیعانه دادم. متاسفانه تالار ها بسته شد و...
من وقتی پیگیر آرایشگر شدم فهمیدم سالنشو جمع کرده و خبری از پول ما نیست با کلی پیگیری تونستم شماره ایشونو از اول بهمن پیدا کنم و بد کلی طلبکاری قرار بود 1 اسفند پول منو بده. تازه با اون قرارداد قبلی به من خدمات هم نداد و از بهمن داره هی امروز و فردا میکنه. تازه امروز که 4 اسفند هستش به من میگه تو با من بد حرف زدی برای همین پولتو نمیدم برو قانونی اقدام کن. فقط بهش گفتم پول کارگر خوردن نداره.
راهنمایی کنید لطفا.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید به اتحادیه آرایشگران مراجعه و پیگیری کنید و درصورت عدم پرداخت نسبت به تنظیم دادخواست مطالبه وجه از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید