مشاوره حقوقی رایگان - اثبات زوجیت

در خصوص دادخواست خانم ح.م فرزند ر.متولد 08/04/1367 به شماره ملی .......به
طرفیت خوانده ردیف اول آقای ر.الف فرزندم. به خواسته اثبات رابطه زوجیت دائم شرعي في مابین
خواهان و خوانده از تاریخ 20/07/1397 ،دادگاه در ماهیت امر با توجه به دادخواست تقدیمی و اظهارات طرفین در
جلسه رسیدگی و اقرار خوانده مبنی بر تصدیق رابطه زوجیت لیکن موقت نه دائم و اظهارات شهود دال بر رابطه
زوجیت دائم و اینکه اصل در رابطه زوجیت دائم می باشد و خوانده می بایست برای اثبات رابطه زوجیت موقت
دلیل ارائه نماید که فی ما نحن فیه دلیل ارائه ننموده است و با توجه به نظریه پزشکی قانونی ضم پرونده مبنی
بر تعلق فرزند به نام ه. به زوجین و نظر موافق قاضی مشاور دادگاه علیهذا خواسته خواهان را وارد و ثابت
و مقرون به صحت تشخیص به استناد مواد 194-198-202-229-230-240و241 قانون آیین دادرسي مدني و مواد
1257-1258-1259-1260-1273-1275-1315-1316و1317 قانون مدني حكم به اثبات رابطه زوجیت دائم في مابین
خواهان و خوانده از تاریخ 20/07/1397 با مهریه 14 سکه بهار آزادی و یک جلد کالم هللا مجید صادر و اعالم مي
دارد و در خصوص خواسته دیگر خواهان فوق الذکر به طرفیت خوانده ردیف اول به خواسته اثبات نسب فرزند ایشان
به نام هستی متولد 15/02/1400 با خوانده به عنوان پدر فرزند، دادگاه با توجه به نظریه پزشکی قانونی و عدم ارائه
دلیل از ناحیه خوانده و عدم انکار موضوع و نظریه موافق قاضی مشاور،دعوي خواهان را ثابت تشخیص و مستندا
به مواد 194-198-202-229-230-240و241 از قانون آیین دادرسي دادگاه هاي عمومي و انقالب در امور مدني و
مواد 1257-1258-1259-1260-1273-1275-1315-1316-1317 قانون مدني حكم به اثبات نسب فرزندی ه.متولد
15/02/1400 با خوانده به عنوان پدر طفل صادر و اعلام مي نماید.راي صادره حضوري و ظرف بیست روز پس از
ابالغ قابل تجدیدنظرخواهي در محاكم محترم تجدیدنظر استان خوزستان مي باشد و در خصوص خواسته خواهان فوق الذکر
به طرفیت خوانده ردیف دوم اداره ثبت احوال مبنی بر صدور شناسنامه، دادگاه نظر به عدم توجه دعوی به نامبرده مستندً
به بند 4 ماده 84 و ماده 89 آیین دادرسی مدنی قرار رد دعوی را صادر می نماید قرار صادره حضوري و ظرف بیست
روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهي در محاكم محترم تجدیدنظر استان خوزستان مي باشد.
سلام وقت بخیر این دادنامه ی من هست و مختومه شده پرونده از دادگاه پرسیدم ک طرف من رو الزام کردن برای شناسنامه و ثبت وافعه ی ازدواج جوابی ندادن و باز من موندم این یعنی جی فقط تو برگه حق بامنه

پاسخ ها :

اثبات زوجیت