مشاوره حقوقی رایگان - ترک مشاغل دارای تعهد

سلام وقتتون بخیر. ببخشید میخواستم بدونم اگر یک معلم که هنوز در دوران تعهد خدمتش هست، از یک زمانی به بعد دیگه سر کار نره، آیا کسی میتونه از طریق قانون به دنبال اون فرد بگرده و یا اون رو بازخواست کنه؟ مثلا اون شخص بطور کلی از اون شهر محل خدمتش بره، مجرم شناخته میشه و قانون، دنبالش میگرده یا نه؟ یا مثلا کسی که ضامن تعهدش شده میتونه به عنوان طلبکار، از اون فرد شکایت کنه و برش گردونه؟

پاسخ ها :

مهدي  داودي

مهدي داودي :

سوال تکراری و حقوقی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق وزارت آموزش و پرورش پیگیر شوید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بستگی به نوع قرارداد شما و وثیقه هایی که از شما گرفته شده می‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس قرارداد شما با اموزش و پرورش بابد سنجیده شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

آموزش و پرورش از ضامن خسارتی که شما وارد کردید می گیره و ضامن از شما شکایت می کنه