مشاوره حقوقی رایگان - پرونده به علت طرح تحقیقات مقدماتی نسبت به مکومیت ثبت گردید

پرونده به علت طرح تحقیقات مقدماتی نسبت به محکومیت ثبت گردید این به چه معناس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده جهت اتمام تحقیقات واخذ اظهارات ثبت گردیده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت کیفری شده است و پرونده به شعبه دادسرا برای انجام تحقیقات ارجاع شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده شما در دادسرا در مرحله تحقیقات مقدماتی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام يعني دادسرا یا دادگاه مشغول تحقیقات در خصوص جرم ادعایی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شکایتی از شما صورت گرفته و پرونده ثبت شده و برای شما ابلاغ می آید