مشاوره حقوقی رایگان - پرونده به علت طرح تحقیقات مقدماتی نسبت به محکومیت ثبت گردید

وقت بخیر
در خلاصه پرونده من در بند یکی مانده به اخری زده پرونده با علت طرح تحقيقات مقدماتي نسبت به محکومیت در تاریخ 1402/07/05 مجددا ثبت گردید) و بعد در اخرین بند نوشته (پرونده مختومه شده است)
در روند کار پرونده هم دراخرین بند بعد از توضیحات و تاریخ زده(کسر از امار)
اما پیامکی مبنی بر مختومه شدن نیومده و یا اطلاعاتی مبنی بر رای صادره دادگاه جایی نوشته نشده
اینها به چه معنی هستند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا پیگیری کنید احتمالا پرونده به دادگاه ارجاع شده