مشاوره حقوقی رایگان - حریم راه

با سلام پدر بزرگ من قطعه زمین بزرگی داشت که اداره راه سالها پیش برای عبور و ساخت جاده از وسط زمینش قیمت زمین رو با حریم 17 متر بهش پرداخت کرده بود الان بعد از سالها ما برای گرفتن سند رسمی سهم الارثمون که یک طرف جاده هست اقدام کردیم گفتن حریم راه 34 متر شده و در این صورت از 600 متر زمین ما 450 متر میشا حریم جدید. میخواستم بدونم ایا اداره راه پول این قسمت رو به روز به ما پرداخت میکنه یا مجانی و به زور میگیره؟ فقط 150 متر برامون باقی میمونه با 7 وارث که چیزی نمیشه و قسمت بیشتر زمین از بین رفته باید به کجا مراجعه کنیم و چه شکایتی کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید دادخواست‌ حقوقی بدهید وکیل بگیرید اقدام کنند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست‌ بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اداره راه مکلف است که قیمت زمین را طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس پرداخت نماید

شما باید دادخواست حقوقی به طرفیت اداره راه اقامه نمایید و ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر پرداخت نکرد دادخواست مناسب علیه این اداره مطرح کنید