مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

با دروود،من یک خودرو دارم یازده سال پیش فروختم و فکر میکردم فک انجام شده الان مدتیه برام جریمه میاد رفتم دیدم فک نشده،خلاصه رفتم دفتر قضایی دادخواست دادم ایشون حاضر نشدن،الان باز پرونده من دادن به شورای حل اختلاف
هرکاری کردم دستور توقیف پلاک ندادن میگن تو استان بوشهر ممنوع شده،لازم بذکراست من آدرس و تماس مالک خودرو ندارم چون دست به دست شده دفتر قضایی هم شمارش نمیده من خودم پیگیری کنم،نمیدونم الان اون شماره ای که دوستان قضایی پیام بهش میدن واقعا الان مالک خودرو هست یا نه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته فک پلاک در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دادخواست را به صورت صحیح مطرح نمایید قاضی مکلف است که حکم به فک پلاک را صادر نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.