مشاوره حقوقی رایگان - سند مشاع

با سلام
یه سند زمین کشاورزی اجدادی مشاع داریم که نمیدونم موقعیت ملک کجا هست
استعلام سند را هم گرفتم که مثبت بود
از اداره ثبت خواستم موقعیت ملک نشون بده گفتند ما نمیتونیم
به جهاد کشاورزی مراجعه کردم جوابی نگرفتم
تمامی زمین های اون روستا دست کشاورز های قدیمی در حال کشت هستند
چگونه باید متوجه شد که زمین ما تحت تصرف کی می باشد

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز این سندی که شما میگید به اصطلاحی بنچاق نام داره و ازجمله اسناد مالکیت مشاعی محسوب میشه که فاقد حدودات اربعه هست بنابراین هیچ شخصی از هیچ ارگانی نمیتونه بشما کمک کنه مگر از ریش سفیدان و اهالی مسن و دارای صاحب نسق زراعی در همون پلاک که متصرفات مورث شما رو در سنوات گذشته به شما نشون بده. فقط از همین طریق میتونید ولاغیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از کارشناسان در حوزه امور اراضی مدد بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود شما باید جانمایی زمین را مشخص نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

از کارشناسان در حوزه امور اراضی کمک بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهارنظر کارشناس مربوطه است
بدوا درخواست تامین با جلب نظر کارشناس مربوطه را اخذ نمایید تا موضوع کارشناسی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از کارشناس ثبتی بعلاوه کترشناس نقشه برداری کمک بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهترین مار بهره مندی از کارشناس رسمی دادگستری است