مشاوره حقوقی رایگان - ثبت سند موتور سیکلت کارکرده از طرف کمپانی تحت عنوان صفر کیاومتر

با سلام
در فروردین سال 1401 موتور سیکلتی خریداری کردم که بعد از 48 ساعت به علت نقض فنی کمپانی موتور را تعویض و موتورجدیدی تحویل اینجانب کرد بعد گذشت 5 ماه در برج 5 موتور سیکلت عودتی را به نام اینجانب تنظیم سند کرده و بنده بعد از 7 ماه در برج 7 متوجه شدم که با اضهارنامه درخواست حل موضوع را کردم ولی شرکت فوق مدعی شده موتور سیکلت را سال 1400 به من فروخته ضمن اینکه موتور سیکلت عودتی در سال 1400 جریمه ی راهور تسلیمی داشته که در سال 1401 به بنده تحت عنوان صفر کیلومتر فروخته شده است تمام مدارک خرید موجود است در حال حاضر دو موتور سیکلت از سمت شرکت به نام اینجانب است و اقدام کیفری برای جعل - کلاهبرداری - سوء تاستفاده از عنوان کرده ام ایا مسیر شکایتی اینحانب درست میباشد

پاسخ ها :

موتور سیکلت