مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین صفری ک هنوز مدارکش نیومده

سلام و وقت بخیر،بنده خودروی صفری از یک شخص قولنامه کردم ک هنوز برگ سبز و کارت خودرو نیومده.حدود 6روز کاری گذشته از زمان تحویل خودرو اون شخص از کارخونه.قرار براین هست 3روز دیگه ما پول رو کامل پرداخت کنیم در دفترخانه و ماشین رو تحویل بگیریم.سوالم این هست ایا بدون برگ سبز خودرو مشکلی پیش نمیاد بعدا؟بنده دقیقا چ کار و مراحلی رو باید انجام بدم جهت محکم کاری و اینکه فروشنده سر سند زدن اذیت نکنه؟ضمن اینکه در قولنامه قید شده پول کامل باید پرداخت شه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اصولا خیر ولی باید مالکیت فروشنده احراز گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید از فروشنده وکالت بگیرید و قرارداد عادی نیز تنظیم کنید.
در قرارداد می توانید برای عدم اجرای تعهد فروشنده خسارت تعیین کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام وکالتنامه کامل و قراردادبیع تنظیم کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جواب سوال شما یک ساعت وقت میخواد وقت مشاوره حضوری یا تلفنی بگیرید