مشاوره حقوقی رایگان - افسر کروکی نداده، الان میخوایم از بیمه استفاده کنیم

دوهفته پیش تصادف کردم، مقصر شناخته شدم چون خسارت جزیی یود کروکی نکشیدن گفتن بریم خودمون درستش کنبم اما بغد طرف مقابل ازم مطالبه پول کرد که جای دیگه ببره درست کنه من قبول نکردم ، بیمه هم کروکی میخواد طرفم نمیره دنبالش و کروکی بگیره، وظیفه کیه کروکی دریافت کنه ?

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
راننده مقصر یا باید خسارت را خودش پرداخت کند و اگر قصد استفاده از بیمه نامه را دارد باید کروکی تحویل بیمه بدهد.
بدون کروکی امکان تشکیل پرونده در بیمه وجود ندارد و شما باید درخواست کروکی بدهید.
راننده زیان دیده مسئولیتی ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا راننده مقصر باید بلافاصله به نمایندگی بیمه اطلاع بدهد و تشکیل پرونده نماید و مدارک لازم را ارائه نماید

و برای اخذ کروکی باید به افسر راهنمایی که در صحنه تصادف حاضر شده است مراجعه کنید و درخواست تتظیم کروکی را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید چه کسی مقصر است
و آن شخص که ادعای ورود خسارت دارذ باید پیگیری کند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از راهور میتواند تقاضای کروکی فرضی نمایید تا بر اساس آن بابت خسارت های ایجاد شده اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای اخذ کروکی به افسر مربوطه مراجعه کنید و درخواست کروکی نمایید و سپس از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هر یک از دو طرف می توانند به افسر برای کروکی مراجعه نمایند