مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

با سلام یک مورد شکایت خلع ید داشتم در تاريخ اول آذر 1401دادگاه رای به محکومیت طرف مقابل داد ولی اعتراض گذاشت و تبادل لایحه انجام شده از آن تاریخ تا حالا هیچ اتفاقی نیفتاده و هرچه مراجعه می کنم شعبه منشی سرش شلوغ هست و فقط می گوید برو صبر کن تا حالا که 16بهمن 1401هست هیچ خبری نشده باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در یک زمان مناسب وقت حضوری برای ملاقات با رییس دادگستری بگیرید و از اطاله دادرسی در پرونده وی را مطلع کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پرونده را به دادگاه تجدیدنطر ارسال نکرده برو پیش رییس شعبه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منتظر ابلاغیه بمانید و نگران نباشید ، پایان سال است و تراکم پرونده ها بالاست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق رئیس دادگاه پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است حضوری پيگير ماجرا شوید پرونده طول می‌کشد....

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق سامانه عدلیران می توانید روند پرونده را پیگیری کنید