مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان غیر مجاز

سلام خسته نباشید.
بنده در یک آپارتمان پنج طبقه ای ساکن هستیم. من ساکن طبقه اولم.روبروی ساختمان ما ، ساخت و ساز شروع کردند و بیش از حد مجاز طبقات ساختن یعنی هشت طبقه هست ساختمان روبرو. کلا دید و جلوی نور را گرفته هستند.ما چگونه میتوانیم شکایت کنیم و آیا حق از آن ماست؟ کوچه ما ما خشت متری هست.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به شهرداری مراجعه کنید اگر بر خلاف قوانین ساخته باشد می‌توانید درخواست تخریب آن را داشته باشید