مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی

با سلام.بنده 2ماه پیش در مسیر جاده برون شهری که مسیر رفت و برگشت آن با نیوجرسی جدا میشود حدود ساعت 5یا6صبح با سواری در حرکت بودم که بدلیل نقص فنی بیرون خط ممتد جاده توقف کردم و چون هیچ تابلو و ممنوعیت توقف در محل نبود دیگر از مثلث خطر یا سنگچین استفاده نکردم .بعد 2دقیقه تریلی از عقب با ماشینم برخورد کرد و افسر هم 50-50اعلام کرد.ایا من میتونم اعتراض کنم.وایا امکان داره مقصر تریلی بشه؟

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام بله شما می تونید به نظریه کارشناسی اعتراض بزنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید ، درخواست کارشناسی مجدد داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سوال شما در تخصص کارشناس تصادفات است ولی طاهرا افسر اول درست نطر داده است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اعتراض کنید. نتیجه قابل پیش بینی نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید به کروکی و نظریه افسر راهنمایی اعتراض نمایید و درخواست ارجاع پرونده به هیات کارشناسی سه نفره را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و خانواده