مشاوره حقوقی رایگان - سفته

بنده به عنوان ضامن سفته را امضا نمودم رای صادره پرداخت نصف سفته بوده چرا باید نصف پرداخت کنم ونصف دیگرو صاحب اصلی سفته در صورتیکه مگر نباید صاحب اصلی کلیه مبلغ را پرداخت کنند

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از پرداخت به طرفیت ایشان دادخواست مطالبه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا برخی از قضات ضامن را محکوم به پرداخت نصف مبلغ مندرج در سفته می کنند اما شما می توانید بعد از پرداخت به بدهکار مراجعه و وجه پرداختی خود را مطالبه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادنامه احتمالا تضامنی است شما و ایشان هرکدام پول داشته باشید باید کل مبلع را بپردازید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر سفته شرایط تجاری بودن را داشته مسولیت تضامنی است و الا تساوی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مسئول اصلی پرداخت کننده وجه ، صادر کننده سفته است و نسبت به تمام وجه ، ضامن همراه با صادر کننده سفته مسئولیت تضامنی خواهند داشت و