مشاوره حقوقی رایگان - در مورد حقوق سربازی

با سلام خسته نباشید
شرمنده من تقریبا 45 روزه خدمتم تموم شده بعد کارتمم اومده ولی هنوز واسم حقوق واریز میشه سوالم اینه اون پول رو باید پس بدم ؟ اگه ندم چی میشه مشکلی برام پیش میاد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید و بررسی کنید096480

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آنچه دریافت شده جای نگرانی نیست برای شما

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

با سلام اشتباهی از جانب نظام رخ داده است و درصورت مطالبه باید پس بدهید چون ذینفع نمی باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به سازمان نظام وظیفه مراجعه یا تماس بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام شاید معوقات داشته اید، در صورت تکرار واریز، به همان ارگان مراجعه بفرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا نباید وجهی پرداخت گردد وباید مسترد نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تا زمانی که دادخواستی بابت مطالبه وجه اضافی علیه شما مطرح نشده است هیچ مبلغی را برنگردانید ممکن است بعدا مجبور شوید دوباره پرداخت کنید