مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه زوج

باسلام. پدر بنده با همسر دوم خود دچار مشکل شدن .. خانم همه ی لوازم رو برده ... ما هم شکایت کردیم و درخواست استرداد لوازم دادیم ... خانم در جلسات شرکت کرد و رای به نفع ما تمام شد ... الان اجراییه اومده و امضا کردیم فرستادیم دادسرا ... چقدر طول میکشه. اجراییه به طرف ابلاغ برسه ..

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سامانه ثنا داشته باشد بلافاصله ابلاغ خواهد شد و شما ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ مهلت دارید و بعد از آن می توانید اموالش را توقیف کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است
زمان‌ مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فورا از طریق ثنا به وی ابلاغ می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سامانه ثنا داشته باشد بلافاصله ابلاغ خواهد شد و شما ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ مهلت دارید و بعد از آن می توانید اموالش را توقیف کنید