مشاوره حقوقی رایگان - اوردن دخترم از بهزیستی

سلام وعرض ادب واحترام‌خدت شما بزرگواران بنده دختری دارم که چندروزی گذاشتمش خونه عمه خودم 16سال داره مادر نداره من تنها بزرگش کردم تا چندسال پیش به کمک‌مادرم که ایشون رو ازدست دادم وتنها شدیم جفتمون تحت تاثیر کمی فشارهای مالی خودم مجبورشدم چندوقتی به خانه پدرخانمم‌ برای زندگی بیاییم تامجددا بتونم مستقل خونه بگیرم منظورم ازدواج مجدد هست منزل پدرخانم دومم دخترم راحت نبوداینجا توسنی هم هست که غرور داره ومن متوجهم ودرک میکنم‌ کمااینکه خیلی هم احساساتی وعاطفی هست تحت تاثیرچندتا سریال تلویزیونی هم قرارگرفت که درمورد بهزیستی واین نوع چیزهابود حالا چندباری که زنگ‌میزنه میگه بابا بیادنبالم اشتباه کردم من هم وابسته اش هستم‌ودارم میمیرم خدامیدونه بدونه دخترم اما بهزیستی شرط وشروط برام میذاره باید چه کنم محبت کنید بگیدوراهنماییم کنید خداخیرتون بده

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام موضوع را باید از طریق بهزیستی پیگیری نمایید؛ در عین حال شروط بهزیستی را می توان از لحاظ حقوقی و مطابقت آنها با قانون بررسی نمود و در صورت نیاز از طریق مراجع قضایی جهت حل مشکل اقدام کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حضانت دختر شما حق شما کسی نمی تواند این حق را از شما بگیرد مگر به حکم قانون شما بهتر است ابتدا بفرمایید که خواسته بهزیستی چیست تا با توجه به آن شما را راهنمایی نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید موافقت بهزیستی را جلب نمایید یا دادخواست مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شرایط بهزیستی چیست از طریق ریاست حل و فصل نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید خودتان دختران را محکم و با قدرت نگهدارید و از همسرتان بخواهید همکاری کند تا انشالله ازدواج کند.
خدا به شما و همسرتان کمک کند تا بتوانید در کنار هم هر سه نفر مشکلتان را حل کنید.
نگهداری دختر از نظر شرعی و قانونی و اخلاقی وظیفه شماست و هیچکس نمیتونه مانع کنار شما بودن باشد. خدا هم بی تردید کمک خواهد کرد اما اگه تو بهزیستی با در خانه عمه و عمو باشد خدا مشکلات شما بیشتر خواهد کرد.
از قول من به همسرتان که جای خواهر و دخترم باشد سلام برسانید و بگویید فرض کند دختر یا خواهر خودش است. خدا به هر سه تایتان کمک کند

یک وکیل :

از طریق بهزیستی مموضوع را حل بفرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه چاره ای به جز به جای آوردن شروط بهزیستی ندارید ، اما با توجه به اینکه رابطه پدر فرزندی دارید احتمال موفقیت شما بالاست ، بهتر است با همسرتان در این خصوص صحبت کنید و نظر موافق ایشان را جلب نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
از طریق سازمان مربوطه پیگیری نمایید