مشاوره حقوقی رایگان - دارا شدن بلاجهت

سلام خسته نباشید.
وظیفه چه کسی است طبق ماده 49 قانون اساسی دارایی بلا جهت را به صاحبش برگرداند. متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خود مالک باید اقامه دعوا نماید و در مراجع قضایی رسیدگی خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما کلی است و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اصل 49 قانون اساسی دادگاه ویژه هست که در دادسرای انقلاب تشکیل می شود. و صلاحیت خاص دارد و آیین نامه خاص و لذا از طریق رئیس دادگاه انقلاب پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر اموال عمومی باشد دادستان پیگیری می‌کند و اگر اموال شخصی باشد اشخاص متضرر باید پیگیری کنند