مشاوره حقوقی رایگان - جریمه فسخ قرارداد

سلام خسته نباشد بنده ملکی خریداری کردم طبق مبایعه نامه درج شد که دویست میلیون پول الباقی را درعرض دوماه نتونم پرداخت کنم قرارداد من فسخ به نفع فروشنده و 20درصد جریمه باید پرداخت کنم و زیر مبایعه نامه هر روز دیرکرد یک میلیون خسارت باید پرداخت کنم الان در این مبایعه نامه هم من فسخ به کار برده هم فسخ طبق تحقیقات بنده جریمه 20درصد هم باید بدم و هم جریمه روزانه ولی در آخر مبایعه نامه نوشته در (بروز هر مشکلی به موسسه داوری ختم میشود). الان سه ماه گذشته داوری با فروشنده هم دست هستن و مشاور املاک هم برادر فروشنده هست . ومن باوکیل خودم که وارد کار نبود به دفتر داوری رفتم و ایشون کس دیگری رو معرفی کردن به عنوان داوری که مارا معطل کنند هر روز بگذردکه روزی یک میلیون رو بگیرن وسه جلسه گذاشتیم با داور قلابی که طبق قرارداد عمل نمی‌کردن من هم راضی به کم کردن روز ی یک میلیون و بیست درصد جریمه بودم الان داور اصلی به دادگاه رأی خود را صادر کرده و تصمیم خود را اعلام نموده که (دفتر رأی داوری به طرفین ابلاغ و سپس پرونده از آمار کسر گردد) و من الان با داور مشکل دارم ولی در ابلاغ داوریش هر چی قانونی طبق مبایعه نامه بود گفته شده ومن این رأی رو قبول دارم ولی داور پیش من چیز دیگری میگوید. سوال من اینه که الان من میتونم بدون توافق با داور جریمه هم رو کم کنن و الباقی پولم را بدهند؟ با توجه به رأی داوری من هم رأی که داده را قبول دارم. ممنون ازتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است