مشاوره حقوقی رایگان - درمورد صلح یکسوم از اموال برای فرزند خواندگی

من و همسرم تصمیم داریم دختر کوچولویی رو از بهزیستی به فرزند خواندگی بگیریم با وجودیکه یک پسر کوچولو هم خودمون داریم از نظر شرایط هم مشکلی نداریم و یک سوم منزل روهم با تمام وجودم براش صلح میکنم ولی مشکل اینجاست که اگر در سالهای آینده بخوام این خونه رو بزرگتر کنم و بفروشم و مجدد بخرم و ملک جدید رو مجدد یکسوم با دختر کوچولوم صلح کنم چه راهکاری وجود داره و آیا اصلا در قوانین پیشبینی شده؟ ممنون میشم جوابم رو بدید که منو همسرم دیوانه وار منتظر یه عضو نازنین برای خانوادمونیم

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله در قانون دوره سرپرستی فرزند خواندگی پیش بینی شده است. و آنجا از تمکن مالی صحبت به میان آمده است لذا می توانید بدون سند زدن هم ت@مینات لازم را بدهید. صلح به میزان 1 سوم منزل راه درستی نیست چرا که در آینده ممکن است تبعاتی داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می توانید یک سوم آن را صلح نمایید و برای خود حق فسخ بگذاریم در این صورت می توانیم صلح را فسخ و مجددا ملک جدید را برای ایشان فسخ کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این راهکار توصیه نمیشود زیرا اگر شما یک سوم از ان ملک را صلح کنید بعدا ممکن است مشکلاتی ایجاد کند زیرا صلح یک عقد لازم است و تحت شرایط خاصی میتوانید ابطالش کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق بهزیستی اقدام نمایید و موضوع را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان ندارد بهزیستی موافقت نخواهد کرد
بعد از صلح خانه ، شما دیگر مالک آن محسوب نمیشود مگر تا سن 18 سال فرزند که در ابن صورت خود فرزند باید موافقت نماید