مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دفتررسمی ترجمه

من مدارکی را برای ترجمه به دفتر رسمی ترجمه دادم و با تصور اینکه مبالغ درج شده در فاکتور طبق نرخ مصوب دریافت شده اعتراضی نداشتم تا اینکه الان متوجه شدم که در مقایسه با سایر دارالترجمه ها و نرخ مصوب قوه قضاییه مجموعا 33 درصد بیشتر ( حدود 1 میلیون بیشتر) از من گرفته اند. و بعد از اعتراض گفتند باید همون روزی که ثبت سفارش کردید دقت میکردید، یا اینکه گفتند مترجمان ما از بهترین مترجمان هستند و بخاطر همین هزینه بیشتره.
من اگر بخوام بنابر مسئولیت شهروندی پیگیر این تخلف باشم به اداره مترجمان قوه قضاییه مراجعه کنم یا به تعزیرات شکایت کنم؟
اگر نکته و راهنمایی خاصی هست بفرمایید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حق اعتراض ندارید چرا که باید ابتدا پرس و جو لازم را میکردید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

همان مسیری که در سوال اشاره کرده اید خصوصا اداره دار الترجمه قوه قضائیه بهتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید به اتحادیه مربوطه مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شکایت خودتان را می توانید از طریق کانون مترجمان پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به سازمان مترجمان قوه قضاییه مراجعه نمایید