مشاوره حقوقی رایگان - اخراجی از نیروی هوایی ارتش با 12 سال خدمت

در سال 98 شکایت را به نیروی هوایی ارتش از طریق دیوان ارایه نمودیم که به قرار زیر است:
طرف شکایت: نیروی هوایی ارتش – سازمان تامین اجتماعی (بازنشستگی) نیروهای مسلح
موضوع شکایت و خواسته: تقاضای برقراری مستمری
گردشکار: شاکی شکایتی را بطرفیت خوانده به خواسته فوق الذکر مطرح که پس از ثبت عمومی در دیوان به این شعبه
ارجاع شده است شاکی اجماالً اظهار داشته: وی همسر مرحوم ...... بوده که با 12سال سابقه خدمت در
سال 64 اخراج شده است. با توجه به وضعیت مالی نامناسب تقاضای برقراری مستمری را به عمل آورده است. اینک در
وقت فوق العاده پرونده تحت نظر است، با توجه به محتویات پرونده و مدارک و مستندات موجود بدون ارسال نسخه دوم
دادخواست و ضمائم برای خواندگان ختم رسیدگی را اعالم و به شرح زیر راي صادر میشود.
رای دیوان
با توجه به این که پرداخت مستمری تابع شرایط خاصی است و در خصوص کارکنان اخراجی براساس مقررات قانونی
از جمله ماده 22 آیین نامه تامین اجتماعی نیروهای مسلح، مصوب فرماندهی کل قوا مستمری معادل سه پنجم حقوق
بازنشستگی صرفا به عائله کارکنانی که دارای حداقل 15 سال سابقه هستند، قابل پرداخت است و همان گونه که شاکی در
دادخواست خویش اقرار نموده همسر نامبرده با 12سال سابقه «اخراج» شده است و به عائله اشخاص با سابقه کمتر از 15
سال مستمری پرداخت نمی گردد. بنابراین ایرادی نسبت به عملکرد طرفهای شکایت وارد نمی باشد و مستند به مواد 17 و
58 قانون تشکیالت و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری قرار عدم استماع شکایت شاکی صادر می شود. این رای، ظرف
بیست روز پس از ابلاغ، قابل تجدیدنظر در شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری میباشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید.،آیا قابل تجدید نظر یا راهی هست که رای را تغییر داد؟

پاسخ ها :

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

بايد مدارك مورد بررسي دقيق واقع شود