مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز گروهی به دختر باکره

سلام یکی از اشناهامون که دختر هست و مسافر بوده با یه پسر بیرون رفته با رضایت خودش ولی پسره واسش نقشه کشیده بهش دارو داده و دو تا از رفیقاشو هم آورده به دختره تجاوز کردن و پارگی بکارت و خونریری شدید داره
دختره شکایت کرده وکیل گرفته گفته تا قبل عید اعدام میشن آیا چنین چیزی ممکن هست یا فقط حبس ابد میخورن؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در صورت اثبات، امکان محکومیت به اعدام وجود دارد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام مجازات تجاوز به عنف اعدام یا حبس ابد می باشد در صورت تخفیف مجازات از سوی قاضی اعدام می تواند به حبس ابد تبدیل شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر تجاوز به عنف باشد مجازات سنگین خواهند داشت

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تا قبل از عید؟
اگر پزشکی قانونی دخول و آثار ضرب و جرح را تایید کند زنای به عنف محسوب می شود و حکم آن اعدام است. ولی اگر فقط 1 نفر گردن بگیره و بگه با رضایت خودش بوده و مدارکی مثل پیامک و... داشته باشد خیر فقط حبس دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تجاوز به عنف ثابت بشه حکمش اعدام است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام

ماده 224 - حد زنا در موارد زیر اعدام است:
الف - زنا با محارم نسبی
ب - زنا با زن پدر که موجب اعدام زانی است.
پ - زنای مرد غیرمسلمان با زن مسلمان که موجب اعدام زانی است.
ت - زنای به عنف یا اکراه از سوی زانی که موجب اعدام زانی است.
تبصره 1 - مجازات زانیه در بندهای (ب) و (پ) حسب مورد، تابع سایر احکام مربوط به زنا است.
تبصره 2 - هرگاه کسی با زنی که راضی به زنای با او نباشد در حال بیهوشی، خواب یا مستی زنا کند رفتار او در حکم زنای به عنف است. در زنا از طریق اغفال و فریب دادن دختر نابالغ یا از طریق ربایش، تهدید ویا ترساندن زن اگرچه موجب تسلیم شدن او شود نیز حکم فوق جاری است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در صورتی که تجاوز به عنف اثبات شود بله اعدام خواهند شد ،
اما در غیر اینصورت مشمول تعزیر می باشد ،
در حالت کلی تا پرونده به صورت کامل برسی نشود نمی توان اظهارنظر دقیقی نمود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تجاوز به عنف صورت گرفته است و مجازات آن اعدام است.