مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

سلام من و همکلاسیم در ماشین نشسته بودیم و حرف میزدیم که یه لباس شخصی مارو دید و زنگ زد کلانتری و مارو به جرم رابطه نامشروع و درگیری (اصلاا نداشتیم) بردن کلانتری و یه فرم بهمون دادن که توش بنویسیم چه اتفاقی افتاده و امضا کردیم اظهاراتمون رو ولی برای سامانه
ثنا ازمون کد ملی و کد پستی گرفتن و بلافاصله ازادمون کردن
خواستم بدونم الان سو پیشینه داریم ما و برای ازمون وکالت مشکل پیش میاد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا خدمت شما عرض کنم که این رابطه نامشروع نمی باشد بستگی به اقرار شما نیز دارد مرد که در آن صورت و با گفتگو با شما می توانم بگویم سوء پیشینه میشود یا خیر بعضی از جرایم سوء پیشینه دارد و بعضی از جرایم ندارد ماده 25 قانون مجازات اسلامی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جرمی واقع نشده است
باید دید رای صادر شده است یا خیر

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام بستگی به اظهارات شما و محتویات پرونده دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر سوء پیشینه محسوب نمیشه اما اطلاعات در هنگام تعیین صلاحیت ان را لحاظ می کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موارد مذبور اگر آنچنانکه آن را عنوان کرده اید اتفاق افتاده باشد موجب سوء پیشینه موثر کیفری نمی باشد ، لیکن با توجه به اینکه این موارد در سجل کیفری شما ثبت می گردد در هنگام استعلام از سازمان های ذی صلاح نشان داده خواهد شد