مشاوره حقوقی رایگان - توقیف آنی خودروی سرقتی

با سلام
دوست من ده سال پیش یک کشنده ثبت نام کرده و یک نفر با مدارک هویتی جعلی به اسم دوستم برای شخص دیگری وکالت گرفته و با مراجعه به شرکت فروشنده تریلر رو تحویل گرفته و متواری شده
من میخوام بدونم آیا شرکت مذکور (سایپا دیزل ) اجازه داشته که بوسیله وکالت صادر شده تریلر رو به این فرد تحویل بده منظورم اینه که این کار در قوانین داخلی و سازمانی اونا قانونی بوده
تریلر تحویل داده شده پلاک شده بوده و دوست من پس از پیگیری هایی بسیار زیاد موفق نشده که فرد و تریلر را پیدا کنه
در صورتی که دستور توقیف تریلر هم توسط اداره آگاهی صادر شده
اما در شهریور 1400 یک پیامک جریمه برای دوستم میاد و جریمه مربوط به آزاد راه کاشان بوده نوع قبض تسلیمی
میخوام بدونم چه دلیلی وجود داشته که این تریلر همان زمان توقیف نشده و یا کلا برای توقیف آنی این شماره پلاک باید چه اقدامی انجام بدیم
اصلا چطور پیگیر بشیم که این پلاک کجاها تردد داشته
و آیا فقط هنگام تخلف پلاک تریلر مذکور استعلام میشه و اگر ما قصد داشته باشیم سریعا این تریلر توقیف بشه منظورم بوسیله پلیس راهور یا گشت نامحسوس با رویت پلاک یا توسط دوربین باید چه اقدامی انجام بدیم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دوست شما باید وکیل بگیرد. مشکل ایشان خیلی کار دارد با دوخط توضیح من مشکل ایشان حل نمی شود یا از طریق مشاوره تلفنی دادراه حداقل بیست دقیقه وقت بگیرد تا براش توصیح دهم چکار کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد که...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

طلام
سوال شما قبلا پاسخ داده شده .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از طریق راهور پیگیری نمایید و از دادگاه درخواست توقیف فیزیکی کامیون را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع شما پیچیده تر از آن است که با راهنمایی تایپی بتوان گرهی از آن گشود ، در صورتی که وکالت‌نامه صحیح بوده باشد سایپا دیزل مرتکب تخلفی نشده ، دوست شما باید از طریق راهور درخواست توقیف فیزیکی خودرو را داشته باشد
در صورت تمکن مالی وکیل بگیرید