مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیرعمد

سلام.پسر بنده دارای گواهینامه پایه 2هستندبرج 2 دنده عقب با خانمی عابر تصادف کرده خانم ابراز سلامت کرده و رفته بعد 6 ماه ما متوجه شدیم رفته شکایت کرده پسرم پایه 2 داره ولی مخصوص ون نیست. بیمه دیه را میده؟ و ایشان گویا هزینه های جانبی نیز داشته تکلیف چیست؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر دیه را پرداخت نمی کند.
می توانید از شرکت بیمه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بیمه اگر سقف تعهدات داشته باشد . دیه را پرداخت میکند. در مورد بقیه هزینه ها نیز باید ابتدا تامین دلیل و کارشناسی براورد هزینه گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گواهی نامه باید مخصوص ماشین سوار شده باشد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دیه را بیمه می پردازد ولی می تواند از شما بگیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر باید پایه گواهینامه ون داشته باشن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بیمه پرداخت و شما باید به بیمه اقساط بپردازید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
گواهی نامه پایه دو حق رانندگی با ون را دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید کارشناس کروکی را تنظیم نماید تا میزان تقصیر مشخص گردد

و بیمه دیه را پرداخت خواهد کرد ولی بعد از پرداخت ، بیمه به راننده مقصر فاقد گواهینامه برای دریافت خسارات رجوع خواهد کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بیمه میزان دیه را پرداخت می کند و از پسرتان مطالبه خواهد نمود