مشاوره حقوقی رایگان - اقاله و دریافت کمیسیون دفتر املاک

باسلام و احترام. درتاریخ 21 آذرماه قراردادی در مورد فروش ویلا به مبلغ 26میلیارد تومان در دفتر املاک اینجانب نوشته شد. ثمن معامله کلا لوله و پروفیل در 13 قسط مساوی به تناژ هربار87 تن تعیین و مورد توافق طرفین قرار گرفت. حواله های مربوطه صادر و به عنوان سند ثمن معامله و به عنوان ثمن معامله در دفتر، تحویل فروشنده گردید و صورتجلسه به امضای طرفین و شهود رسید. قبل از سررسید اولین حواله متعاملین توافق کردند که با رضایت همدیگر قرارداد را فسخ کنن. به دفتر مراجعه کردند و با تقبل حقوق و منافع دفتر املاک توسط خریدار (295میلیون تومان) قرارداد اقاله گردید و خریدار قبول کرد دوطرف کمیسیون را پرداخت کند. چکی قدیمی به عنوان تضمین پرداخت کمیسیون به دفتر تحویل داد که همان لحظه استعلام گرفتم که حسابش مسدود است. چون میخواستم مدرکی داشته باشم موضوع را آٖشکار نکردم. 10 درصد مبلغ را پرداخت کرد و به نظر میاد قصد پرداخت بیشتر را ندارد. میخواستم راهنمایی فرمایید که دادخواست مطالبه وجه کمیسیون با مستندات مبایعه نامه بهتر است یا چک را اجرایی کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت کیفری صدور چک بلامحل از حساب مسدود را مطرح نمایید