مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت حسن انجام کار

با سلام
از محضر وکلای عزیز سوالی دارم که ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنند.
من بابت قرارداد همکاری یک برگ چک بعنوان ضمانت حسن انجام کار به طرف مقابلم دادم. مشخصات چک و بابت حسن انجام کار در قرارداد قید شده. حتی در سامانه صیاد هم بابت ضمانت حسن انجام کار قید شده. ولی متاسفانه روی برگه چک من ننوشتم بابت چی هست. فقط اسم طرف قراردادم نوشتم. بعد از اتمام قرارداد و ... طرف قراردادم چک ضمانت منو برده برگشت زده و از اداره ثبت اسناد تونسته وصول کنه. (من از طریق دادگستری دادخواست ابطال اجراییه بدلیل ضامنی بودن چک دادم. اما هنوز پرونده من رای نگرفته. قاضی رای نداده. ولی اون شخص از طریق اموال من تونسته چک وصول کنه.) این کار به ناحق انجام شده.
من چطور میتونم مالی که ازم گرفته شده و خسارتی که بابتش بهم وارد شده پس بگیرم.
بازم از اینکه وقت گذاشتید و مطالعه کردید ممنونم

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
درصورتیکه حکم به ابطال اجراییه صادر بشه میتونید به استناد اون و طرح دعوا مبلغی که پرداخت کردید رو پس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
چک ضمانتی ، در صورتی که صادر کننده چک به تعهدات قراردادی خود عمل ننماید قابل وصول است

ولی اگر صادر کننده چک به تعهدات خود عمل نماید چک قابل پرداخت نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت ابطال اجراییه میتوانید تقاضای اعاده عملیات اجرایی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مطالعه پرونده شما نیاز است و باید قرارهایی صادر می‌شده وشما درخواست میکردید که این اتفاق نیفتاده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دادخواست حقوقی استرداد وجه به دلیل ایفای ناروا مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دادخواست مناسب تنظیم کرده و از طریق دفاتر خدمات قضایی آن را ثبت نمایید