مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه اجاره تعمیرگاه

سلام و عرض ادب دریک تعمیرگاه دونفر اجاره داربودند مرابرای کمتر شدن کرایه آوردند بعداز یکسال موقع تمدید اجاره برای همکارانم موجر ازدادن اجاره به یک نفر خودداری کرد وملک را بمن ویکی از مستاجرین قبلی اجاره داد وچونکه من داشتم پروانه کسب می‌گرفتم درقولنامه اسم من میباشدوبنگاه دریک برگه دیگری قولنامه شماره22اسم یک مستاجر آمده اما ایشان باف تعمیرگاه راشریک می‌باشند ونصف اجاره را به من ونصف بااو وموجرهم امضاء کرد در بنگاه امابعددوماه موجر ایشان را انداخت بیرون وازمن حالا شکایت کرده که اجاره را کامل نداده ام آیا بانبود همکارم اجاره را کامل باید بدهم یا نصف؟ باتشکر از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق قرارداد اجاره باید اجاره را پرداخت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از مفاد قرارداد باید تبعیت شود و اجاره پرداخت شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر در حال حاضر در مغازه تنها مشغول هستید باید اجاره را مطابق قرارداد به صورت کامل بپردازید